Toen ik met yoga begon, vond ik het heel moeilijk om thuis zelf aan de slag te gaan, maar ik vond het ook heel moeilijk om telkens een moment te vinden om naar de yogaschool te gaan. Zo gingen er soms weken voorbij, zonder één voet op mijn mat te zetten. Niet omdat ik het niet wou, maar omdat het me praktisch niet lukte.

Na mijn eerste opleiding in India, had ik pas genoeg kennis, ervaring en motivatie, om een eigen yoga beoefening op constante basis te realiseren.

Want zelfs al was er voordien de wil om thuis de mat uit te rollen, dan nog kwam er de vraag “wat deden we nu weer in de les?” 

Maar niet iedereen heeft de luxe, de tijd of de goesting om eerst een opleiding in India te volgen, voor aleer ze zelf thuis aan de slag kunnen. Daarom wou ik iets creëren waarbinnen mensen langzaam kunnen leren om op zelfstandige basis en in hun eigen tijd yoga te beoefenen.

En dat is meteen het doel van Yoga Time.

Yoga tot bij de mensen brengen. In hun woonkamer, slaapkamer, hotelkamer, tuin, etc. Op elk moment van de dag en op ieder tempo! 

Natuurlijk blijf je ook welkom op één van onze groepslessen in Deurne, Wijnegem, Brasschaat of Dendermonde! Meer info omtrent deze lessen, kan je bekijken op onze website.

Veel yogaplezier!

Namaste,

Jozefien

Leave a Reply