MAANDAG


20u30 ∴ 21u30

Yoga voor beginners
Eva
Berchem
DINSDAG


15u ∴ 16u
 
Stoelyoga Level 1
Jozefien
Deurne

20u ∴ 21u

Hatha yoga All Levels
Jozefien
Berchem
DONDERDAG


16u15 ∴ 17u15

Hatha yoga All Levels
Jozefien
Deurne

19u ∴ 20u

Core & Back yoga All levels 
Kristel
Berchem

BERCHEM


FIKS Groepspraktijk

Fruithoflaan 32

DEURNE


Homeopatisch Centrum Antwerpen

Boekenberglei 191

Proefles

15

per lesBeschikbaar in Deurne en Berchem

5 - beurtenkaart

60

2 maanden geldigEnkel beschikbaar in Berchem

Maandabonnement

80

1 maand geldigEnkel beschikbaar in Berchem

Stoelyoga reeks

130

3 maanden geldigEnkel beschikbaar in Deurne

Jozefien geeft heel professioneel les, en tegelijkertijd blijft het heel gezellig en is er altijd een aangename sfeer in de groep. Ik zal nog vele jaren naar de les blijven gaan…!

Naomi Weitman

Ik ben begonnen met yoga om beter te kunnen omgaan met stress. Na de eerste les bij Jozefien en haar rustige, persoonlijke aanpak, wist ik meteen dat yoga iets voor mij was. Via yoga leer en train je vaardigheden die ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Doorademen als het moeilijk wordt bijvoorbeeld of je grenzen aangeven.

Liesbeth Willems

De keuze voor Yoga time heb ik mij nog geen seconde betreurd. Jozefien en haar team hebben mij direct een thuis gevoel gegeven. Al snel zijn we uitgegroeid tot 1 leuke familie waar iedereen welkom is.

Marc Stordiau

Stoelyoga vormt al enkele jaren hét uurtje voor mezelf en wat doet dat uurtje me deugd! Ik voel me helemaal thuis bij Yoga Time!

Frieda Clarys

Bij Jozefien deed ik mijn eerste ervaring op met yoga. En het was meteen raak! Stapje voor stapje verlegt Jozefien je grenzen en dan blijkt ineens dat je poses doet die je nooit voor mogelijk had gehouden! De manier van lesgeven van Jozefien is bijzonder aangenaam en zelfs een beetje 'verslavend'. Een weldaad voor lichaam en geest.

Sabine De Meulder

Jozefien haar manier van lesgeven maakt het voor mij gemakkelijk om alledaagse beslommeringen opzij te zetten en me enkel te focussen op de houdingen en ademhaling. Er is ook een grote keuze aan lessen. Dus voor iedereen is er wel een moment of les die past. Ik kijk er alvast elke week naar uit.

Michelle Leirs