Op donderdag 4 juli kan je van 9 tot 10 een GRATIS yogales volgen in het park mét je kind(eren) erbij! Jozefien zal deze les geven, samen met Gust (15 maanden) 😉

Schrijf je hier in voor deze les!

Bij droog weer en temperaturen boven de 18 graden gaan onze lessen door in het Boekenbergpark!

Bekijk ons lessenrooster hier!

INSCHRIJVEN? 
Voor de lessen in het park is het fijn als je je inschrijft, MAAR dit moet niet. 
Weet wel dat de lessen enkel doorgaan bij een minimum aantal inschrijvingen van 4 (in de week) of 6 (in het weekend) personen!
Beslis je liever last minute? Hou dan wel de facebook of instagram pagina in de gaten om te weten waar, wanneer en of de les doorgaat.
  • We hebben namelijk 2 plekjes in het park waar we yoga’en, één voor als de temperaturen normaal zijn en één voor als het echt heel warm is, waarbij we meer onder de bomen verscholen zitten. Volg ons dus zeker op facebook of instagram, dan weet je telkens als eerste waar, wanneer en of de les zal doorgaan! 
  • BELANGRIJK: De lessen in de week gaan enkel door bij een minimum van 4 deelnemers. De lessen in het weekend bij een minimum van 6 deelnemers. 
KIDSPROOF!
Als je graag je zoon of dochter wilt meenemen, dan mogen die tot 12 jaar de les gratis meevolgen! 
Ik zet hier geen minimumleeftijd op, dat kan elke ouder wel voor zichzelf bepalen hè.. Heb je bijvoorbeeld een stille baby die zich rustig kan bezig houden, dan mag deze zeker ook mee! MAAR als je merkt dat je baby of kindje onrustig wordt (I know, zo onvoorspelbaar soms…) en het de les stoort… dan is het ook wel beter om je les stop te zetten. Je hoeft dan niet te betalen voor de les! Ga dan maar heerlijk even wandelen of spelen met je kindje 😉
Wel belangrijk om weten: het is GEEN KINDERYOGA en ook GEEN KINDER OUDERYOGA. Het zijn gewone yogalessen, waarbij je kind mee mag komen en mee mag doen, waar hij of zij kan. 
PRIJZEN
10€ per les (weektarief)
15€ per les (weekendlessen van 1,5u)
Voor kinderen tussen de 12 en de 16 betaal je slechts 5€
Vanaf 16 jaar geldt het normale tarief. 
MATERIAAL? 
Tijdens de lessen in het park is er geen materiaal voorzien. Neem dus zelf je matje of handdoek mee. Of doe gewoon yoga in het gras!

De lessen in het park gaan door op het vroegere korfbalveld.

Bij de blauwe pin op de foto.

Ingang van het park via Gouverneur Holvotlaan.