Meer info over de 1-minute-yoga en/of 3-minutes-breathing!

Met Yoga Time geloven we erin dat aan de hand van breaks het stressniveau in je lichaam daalt. Dat geloven niet enkel wij, maar ook vele onderzoeken hebben dit reeds bewezen.

Een break kan gaan van even je ogen sluiten, een wandeling naar het koffie machine, even een ommetje maken in het park, enzovoort.

Of je kan een yoga break nemen. Je kan je mat uitrollen, een les volgen op het werk, of gewoon zelf aan de slag gaan. Als dat laatste nog wat moeilijk is voor je (wat moet ik dan doen??), dan helpen wij jou daar graag mee.

Enerzijds hebben we het betaalde platform Yoga at your desk, met korte lessen van rond de 5 minuten, om helemaal te ontspannen.
Anderzijds kan je nu ook helemaal gratis en voor niks onze 1-minute-yoga en 3-minutes-breathing volgen. Dit zijn telkens korte sessies, om zowel lichaam als geest even te ontspannen.

 

Bij de 1-minute-yoga focussen we ons op 1 oefening waarbij we verschillende lichaamsdelen aanspreken. Kortom, rek jezelf een keertje goed uit!

Bij de 3-minutes-breathing sluiten we even de ogen en keren we helemaal terug naar de ademhaling. Verschillende technieken zorgen ervoor dat je weer helemaal tot rust komt en ontspant. 

Regelmatig zullen er nieuwe lesjes online komen op onze blog!
Met Yoga Time is het onze droom om zoveel mogelijk mensen in balans te brengen en te houden.

Hopelijk kan jij dan ook jouw yoga momentje vinden in ons aanbod!

Namaste,

Jozefien

Voor het verdere aanbod kan je een kijkje nemen op www.yoga-time.be