adYogini, beachyoga in Aruba

Adriana ofwel adYogini – over yoga, reizen, koken en de eeuwige zoektocht naar het evenwicht

Een nieuw jaar met nieuwe intenties, nieuwe plannen, nieuwe artikels, misschien ook een nieuw evenwicht en… een nieuwe auteur op jullie geliefde blog.

Ik heb er lang over nagedacht hoe ik mezelf zou introduceren. Nou, ik laat het ego liever achterwege, ik hoef geen heel artikel over mezelf. Jullie leren me gaandeweg wel kennen, als schrijvend en lezend, neem ik jullie mee tot in de diepste hoekjes van mezelf, de ene keer luchtig, de andere puur en eerlijk.

Als ik één ding over mezelf misschien kwijt wil, is het dat ik steeds op zoek ben naar vernieuwing en variatie, beweging en verandering. Maar dus: steeds op zoek. Naar mezelf en naar mijn evenwicht, dat ook steeds in verandering is. Een waardevolle les die ik vorig jaar geleerd heb, is dat niets permanent is maar steeds in verandering. Zelfs ik, na het schrijven van dit artikel en jullie, na het lezen ervan, zullen samen veranderd zijn.

In 2015 is ‘de grote zoektocht’ begonnen. Ik zette voet op Aruba, een klein Caraibisch eiland dat deel uitmaakt van de Nederlandse Antillen. Hier rolde ik voor de eerste keer de mat uit en leerde er de heerlijkheid van de eenvoud kennen. In tussentijd ben ik op vele plaatsen geweest, heb ik vele mensen ontmoet, in verschillende landen yoga beoefend, maar nu ben ik weer op Aruba. Terug naar de bron. Daar waar mijn yogaverhaal ooit begonnen is.

Ik wil jullie dan ook graag meenemen in mijn yoga avontuur. Ik deel graag mijn ervaringen, mijn kennis, mijn mening, mijn ontdekkingen en ik lees ook graag jullie ervaringen en meningen. Ik ben een eeuwige student, nieuwsgierig en leergierig. Laten we samen in dit verhaal groeien.

Warme groeten,

Adriana

Wie écht nieuwsgierig is, kan hier een kijkje nemen om adYogini, de yogajuf, te ontmoeten of hier om Adriana, de persoon, beter te leren kennen.

Leave a Reply