Hatha Yin Yoga – Time To Relax

By 1 april 2020Geen categorie

Tijdens deze sessie ligt de focus bij het aarden en bij het laten stromen en loslaten van angsten, zorgen en emoties.We zullen dit doen via yoga (op mat), ademhalingsoefeningen en mudra’s.

Ik ben wel weer vergeten het begin op te nemen van de sessie 🙈 De 5 eerste minuutjes staan er niet op, als je wil kan je dat even zelf doen voor je op play duwt: enkele keren uitademen door de mond met de f-klank en daarbij de eerste deeltjes stress en emoties loslaten. Dan rustig naar je natuurlijke ademhaling komen en even voelen welke delen van je lichaam de grond of mat raken.. Van de voeten naar je hoofd toe. De opname start bij de natuurlijke ademhaling.

Iedereen die yoga op een mat kan uitoefenen is welkom voor deze sessie!

Zorg dat je je lunch wel na de sessie eet.

Wat heb je nodig?

》een yogamat of een tapijt in de woonkamer

》een dekentje en een drietal kussens of bolster als je dat hebt

》een blokje of enkele dikke boeken

》een gsm of laptop met een internet verbinding

》Optioneel: een theetje om heerlijk te ontspannen achteraf 😉

Even Praktisch

  • Voor zij die het financieel zwaar hebben kan dit helemaal gratis.
  • Voor zij die het financieel oké hebben en voor zij die mij ook mee willen ondersteunen 😁, mag er een vrije bijdrage voor de les gestort worden op BE51 7512 0987 1462, op naam van Jozefien Scheepers en met als vermelding “online yogales de datum je naam”

Nogmaals, voel je niet verplicht, als het financieel even zwaar is, dan hoef je echt niets te betalen en dan sta ik je ontzettend graag bij!

Laat zeker je reactie achter na de les, via mail, dat betekent veel voor me.

Ook mag je altijd een foto delen van de les en deze via sociale media delen, dan mag je via facebook Yoga Time en via instagram @jozefien_yogatime zeker vermelden, daarin kan je me heel erg bijstaan en helpen!

Ik heb er alvast super veel zin in, ik hoop jullie ook?

Zit je nog met vragen?

Aarzel dan zeker niet om me te contacteren!

Veel liefs

Jozefien