Live Yoga All Levels 25-03

▽ LIVE ONLINE YOGA van WOENSDAG 25/03 ▽

Dit is een opgenomen yogales die ik live gegeven heb op woensdag 25 maart.

De les is toegankelijk voor bijna iedereen.

Voor zij die het financieel zwaar hebben is deze les helemaal gratis.
Voor zij die het financieel oké hebben en voor zij die mij ook mee willen ondersteunen 😁, mag er een vrije bijdrage voor deze les gestort worden. Lees er hieronder meer over.

Hoe gaat het met je? Heb je de tijd om te vertragen? Of net helemaal niet?

Waar je ook bent op dit moment.. bijna iedereen ervaart in meerdere of mindere mate de “angst” die in de lucht hangt. Misschien ervaar je die niet altijd en misschien niet altijd even fel. Of misschien ervaar je deze ook helemaal niet.

Wij zijn allemaal uniek en iedereen gaat dan ook op zijn eigen manier met deze situatie om. En dat is helemaal oké!

Wat ik jullie graag wil (blijven) aanbieden is ondersteuning. Dat deed ik ook al voor deze crisis en dat wil ik nu zeker blijven doen. Via o.a. yoga en ademhalingstechnieken wil ik jullie graag bijstaan in deze moeilijke tijden.

De eerste live online yogales op mat is een feit 😊 deze duurt 1 uur en de les is dus toegankelijk voor bijna iedereen.

Voor zij die zich echter niet comfortabel voelen bij yoga op de mat (wegens blessures, ziekte of ouderdom), zullen er binnenkort ook andere lessen komen, zoals stoelyoga en adem & ontspan sessies!

Wil je liever een op maat gemaakte privé les boeken, of een les volgen als gezinnetje of als koppel?

Dan kan je alle info hierover vinden op de website via deze link 😘

 

▽ WAT VOOR YOGA? ▽

Het is een les waarbij we eerst de stoom van de dag kunnen aflaten met wat actievere yoga, om dan helemaal te vertragen, te ontspannen en echt tot rust te komen, zodat iedereen een heerlijke nachtrust tegemoet kan gaan 😘

 

Wat heb je nodig?

》een yogamat of een tapijt in de woonkamer

》een dekentje en eventueel kussen voor de ontspanning op het einde

》een gsm of laptop met een internet verbinding

》Deze link om de yogales te kunnen volgen ▹ https://us04web.zoom.us/j/448083153

 

▽ PRAKTISCH ▽

 

Voor zij die het financieel zwaar hebben kan dit helemaal gratis.
Voor zij die het financieel oké hebben en voor zij die mij ook mee willen ondersteunen 😁, mag er een vrije bijdrage voor de les gestort worden op BE51 7512 0987 1462, op naam van Jozefien Scheepers en met als vermelding “online yogales + de datum + je naam”

Nogmaals, voel je niet verplicht, als het financieel even zwaar is, dan hoef je echt niets te betalen en dan sta ik je ontzettend graag bij!

Laat ook zeker je reactie achter na dat je de les gevolgd hebt, via mail (info@yoga-time.be), als er ergens verbetering nodig is, of als je gewoon je ervaring wilt delen.

Ook mag je altijd een foto delen van de les via sociale media, dan mag je via facebook Yoga Time en via instagram @jozefien_yogatime zeker vermelden, daarin kan je me heel erg bijstaan en helpen!

 

Heel veel yoga plezier!

 

Liefs

Jozefien