ALGEMENE INFO

 • Studio Deurne: Yogamatjes, stoelen, blokjes, bolsters en riemen zijn aanwezig tijdens de lessen die in de studio doorgaan.
 • Studio Berchem: Yogamatjes, blokjes en dekentjes zijn aanwezig tijdens de lessen.
 • Voor de lessen in het park in Deurne is er geen materiaal voorzien.
 • Probeer 2u voor de les geen zware maaltijd meer te eten.
 • Drink voldoende water of thee na de les.
 • Heb je een blessure? Ben je recent geopereerd? Meld het ons dan bij aanvang van de les.
 • Onze lessen beginnen stipt. Gelieve op tijd te zijn. Ben je toch net te laat? Wacht dan tot na de korte start meditatie om de zaal binnen te komen, zo stoor je niemand.

UITLEG BIJ DE REEKSEN DEURNE

We werken in Deurne met reeksen. Dit om echt iets te kunnen opbouwen en het engagement te stimuleren om echt wekelijks te komen. We werken op deze manier met kleine en vaste groepjes van maximum 8 personen, waardoor we persoonlijk en gericht kunnen werken.

Aangezien het soms kan zijn dat je ziek bent, of op vakantie bent, geef ik jullie graag de mogelijkheid om tot 2 lessen te missen en deze op een ander moment in te halen.

Hoe je dat doet, dat lees je hier:

 • Wat als ik een les mis?

Je kan per reeks telkens 2 lessen missen én inhalen op een ander moment, binnen de 2 maanden startende vanaf de begindatum van de desbetreffende reeks.

 • Wanneer kan ik mijn les inhalen?

Je kan je les inhalen tijdens elk ander lesmoment, maar hou wel rekening met volgende voorwaarden:

Tijdens de weeklessen kan je een les inhalen als er reeds 4 “volwaardige” inschrijvingen zijn. Het is te zeggen, 4 mensen die de les niet volgen als inhaalles. Je kan dus enkel zelf inschrijven voor een inhaalles als er reeds 4 inschrijvingen zijn.

Tijdens de langere weekendlessen kan je een les inhalen als er reeds 5 “volwaardige” inschrijvingen zijn en betaal je 3€ extra. Er zijn voor de weekendlessen maar 2 plekjes “beschikbaar” voor inhalers, stuur dus eerst even een mailtje (info@yoga-time.be) naar me, of vraag het me tijdens een les, of er nog een inhaalplekje vrij is voor jou tijdens een weekendles.

 • Wat als ik mijn gemiste lessen binnen de 2 maanden niet kan inhalen of wat als ik niet kan tijdens de andere lesmomenten?

Wel, dan kan je best de lessen volgen per losse les. Dit kan dan enkel als er een plekje vrij is voor die les. Kijk dan naar de online agenda, of stuur me een mailtje!

Als je echter een reeks volgt en je kan je lessen niet inhalen, dan kan ik je geen ander alternatief bieden.

Wat wel kan, is dat je een vriend of vriendin in je plaats laat komen. Zorg er wel voor dat deze persoon meekan met het niveau van de les. En stuur me dus altijd eerst een mailtje in deze situatie.

 • Kan ik ook losse lessen volgen in Deurne?

Dat kan zeker, als er plek is. Want de mensen die zich engageren voor een reeks gaan namelijk voor.

UITLEG BIJ RESERVERINGEN BERCHEM

Voor de lessen in Berchem ben je vrij om te gaan wanneer het past voor jou.

 • Op welke manier kan ik les volgen in Berchem?

Via een 5-beurtenkaart: deze is 2 maanden geldig.

Via een losse les

 • Moet ik reserveren voor de les?

Ja, liefst wel. Dit omdat er vaak veel inschrijvingen zijn en we mensen niet naar huis willen sturen omdat er geen plek is. Ook kan het soms voorvallen dat de les wordt afgelast. Als je je dan niet hebt ingeschreven kan het zijn dat je voor een gesloten deur staat.

 • Gaat de les altijd door?

De lessen lopen door, behalve op feestdagen, dan is er geen les. Ook is er geen les als er minder dan 7 inschrijvingen zijn. Hou dus zeker je mail de dag zelf nog in de gaten voor een eventuele annulering. Dit komt zelden voor, maar zeker in de vakanties kan dit wel eens gebeuren.

 • Kan ik ook telefonisch verwittigd worden als een les wordt afgelast?

Dat kan zeker, noteer je telefoonnummer dan bij de reservering online.

 • Kan ik last minute nog beslissen om een les bij te wonen?

Het is zo dat er vaak last minute mensen wegvallen, als je dus een uur voor de les nog even kijkt op de reserveingssite en er zijn nog plekjes vrij, dan kan je zelfs last minute nog reserveren en als nog naar de les komen!