Jozefien Scheepers

Jozefien Scheepers

Oprichter en yogaleraar bij Yoga Time

Jozefien richtte Yoga Time op in 2015 met als doel yoga toegankelijk te maken voor iedereen!

Ik ben Jozefien Scheepers ('86); yoga fanaat, jonge onderneemster, ex-prof skiester, master in de audiovisuele kunsten, reizigster, levensgenieter en sinds kort ook mama van ons leuke zoontje Gust!

Yoga kwam op mijn pad toen ik op jonge leeftijd al te maken kreeg met artrose in mijn rug ten gevolge van mijn professionele skicarrière. Door die skicarrière was ik ook enorm stijf en was yoga alles behalve liefde op het eerste gezicht. Maar uiteindelijk kreeg ik de yogamicrobe te pakken en na een eerste trip naar India en een eerste yoga opleiding, was ik helemaal vertrokken!

Ondertussen ben ik een gecertificeerde 500h opgeleide yogaleraar en is het mijn passie om de yogamicrobe door te geven aan anderen! Net omdat mijn lichaam een hele geschiedenis met zich meedraagt door het intensief skiën (artrose in m'n rug, slechte knieën) weet ik heel goed hoe het voelt om je niet altijd comfortabel te voelen in elke pose. Maar yoga is er voor iedereen! Laat je ``beperkingen`` net een geschenk worden. Telkens je ergens tegen botst, kan het je weer iets nieuws leren. Het enige wat je hoeft te doen is er voor openstaan.

Mijn doel is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen en op elk moment van de dag!

Eva Govaerts

Eva Govaerts

Vaste Yogaleraar

Eva geeft sinds 2018 les bij Yoga Time.
Je kan bij haar elke maandag- en vanaf mei ook dinsdagavond terecht in Berchem voor de easy flow beginnersles!

Ik ben Eva, een thirtysomething yogini uit Antwerpen. Als klein meisje zag ik mijn moeder de zonnegroet doen en volgde ik af en toe een les mee met haar. Sinds 2013 beoefen ik vol passie en toewijding bijna dagelijks yoga en de afgelopen jaren volgde ik ook enkele teacher trainings (200h Ashtanga & 50h Yin). Wat begon als een verlangen om fysiek weer sterk te staan na een operatie, is vandaag iets wat niet alleen mijn lichaam
maar ook mijn hart en ziel broodnodig hebben. In yoga kom ik letterlijk op adem; het voedt me, geeft me kracht en gemoedsrust. Yoga werkt confronterend maar tegelijk ook zó zalvend. Het heeft me geleerd milder te zijn voor mezelf en anderen. En dus rol ik mijn mat elke keer weer uit, omdat ik weet dat ik me na elke practice moe maar sterk, dapper en vooral vrijer voel. Dat gevoel wil ik ook delen met anderen!

Isabelle Gheldolf

Isabelle Gheldolf

Vaste Yogaleraar

Elke dag leert ze bij en is ze benieuwd wat de dag haar brengt.
Je kan haar best omschrijven als een vrolijke en vrije vogel, die graag nieuwe dingen ontdekt en haar lessen altijd zal blijven vernieuwen!