Lieve yogi,

Ik bied jullie nog steeds graag live en online yogalessen aan.

Deze gaan meestal door op zondag van 10u tot 11u.

Via het Online Platform (coming soon) kan je voor slechts 10€ per maand alle lessen opnieuw bekijken, zoveel je maar wilt!

Wil je helemaal gratis yoga kijken? Dat kan ook. Je kan enkele fijne sessies helemaal gratis volgen zijn via mijn blog.

Tot in mijn virtuele yoga studio in huis?

Liefs, Jozefien

ZONDAG


10u – 11u

Sunday Yoga

Tijdens deze lessen zal er altijd een centraal thema zijn. Het thema van de week kan je bekijken op de reserveringssite.

Reserveer eerst je plekje door hier te klikken

Klik op deze link: https://us02web.zoom.us/j/84523200890 om deel te nemen aan deze sessie (is elke week dezelfde link!)

MINIMUM 6 DEELNEMERS


Reserveer liefst je plekje op voorhand.

Want de lessen gaan enkel door met een minimum van 6 deelnemers.

Als de avond voor de les er om 18u minder dan 6 deelnemers zijn, wordt de les geannuleerd en krijgen zij die zich wel hadden ingeschreven hiervoor een mailtje (zeker spam ook checken)

Je kan je dus in- én uitschrijven t/m 18u de dag voor de les.

Wil je last minute meedoen? Kijk dan eerst op de reseveringssite of de les doorgaat. Als de les er nog opstaat en er 6 of meer deelnemers op aanwezig staan, kan je zeker nog last minute meedoen!

VERGOEDING


Ik heb gemerkt dat de toestroom naar de online lessen met het goede weer en de versoepelingen enorm verminderd is. Daardoor kan ik niet meer werken aan de vrije bijdrage regel, aangezien ook mijn energie en tijd kostbaar is 😘
Vanaf deze les zal ik dus vragen voor een vaste bijdrage om deze lessen te volgen, van 13€ per les. Op deze manier kan ik de les laten doorgaan, ook bij minder deelnemers.
Wanneer de les de avond voordien bevestigd wordt, bij voldoende deelnemers, vraag ik jullie vriendelijk om het geld voor aanvang van de les over te schrijven.
Je mag de 13€ pp per les storten op BE51 7512 0987 1462, op naam van Jozefien Scheepers en met als vermelding “online yogales + de datum van de sessie + je naam”

STAPPENPLAN


Als je graag wilt deelnemen aan de sessie, kan je best deze stappen al eens op voorhand afleggen, zodat je niet vast komt te zitten bij de start van de les 😉

Vraag desnoods even hulp aan één van je kinderen of kleinkinderen, als je niet zo behendig bent met computers 😉

Kijk je via je computer:

Stap 1 》klik op de link (kijk bovenaan bij uurrooster)

Stap 2 》zoom gaat open, het kan zijn dat je moet klikken op: zoom.us openen

Stap 3 》connectie maken

Stap 4 》misschien krijg je deze boodschap: “to hear others please join audio” -> kies dan call using internet audio

Stap 5 》je komt in een soort van wachtruimte, tot ik 5 minuutjes voor de les de virtuele yogastudio open en iedereen zal accepteren om deel te nemen.

Kijk je via je ipad of iphone:Dan moet je voor alle andere stappen eerst de zoom app downloaden.

Belangrijke huisregels


  • Ik heb automatisch ingesteld dat jullie mij kunnen horen en zien, maar dat jullie elkaar niet kunnen horen, noch zien. Ik heb dit gedaan omdat ik uit eigen ervaring het niet leuk vond dat allerlei onbekende mensen mij konden zien en ik hen. Je mag dus in je pyjama meedoen, geen kat dat het ziet, ook ik niet.
  • Deze live online yogalessen verschillen dus daarin met echte live lessen, waarbij ik iedereen goed in de gaten kan houden. Nu is dat dus onmogelijk. Dat zou het ook zijn als ik jullie wel allemaal kon zien, want de schermpjes zouden te klein zijn en het zou ten koste gaan aan de les
  • Tijdens de sessie kan er door jullie niet gepraat worden, noch vragen gesteld worden. Ik doe dit om chaos te vermijden.. Als iedereen door elkaar begint te praten, dan is de rust snel weg vrees ik… 😉
  • Achteraf kan je me altijd mailen met al je vragen, twijfels en opmerkingen!
  • En vooral, geniet ervan. Neem een momentje voor jezelf, of je gezin. Zorg ervoor dat je gsm afstaat en je apps op je computer afgesloten zijn. Zeker facetime. Anders kan het ervoor zorgen dat je een deel van de les mist.

 

Laat zeker je reactie achter na de les, via mail, dat betekent veel voor me.

Ook mag je altijd een foto delen van de les en deze via sociale media delen, dan mag je via facebook Yoga Time en via instagram @jozefien_yogatime zeker vermelden, daarin kan je me heel erg bijstaan en helpen!

Zit je nog met vragen?

Aarzel dan zeker niet om me te contacteren!

Veel liefs

Jozefien