MAANDAG

20u30 ∴ 21u30
Easy Flow 
Beginners
Eva
Berchem


		
DINSDAG

15u ∴ 16u
Stoelyoga 50+ 
Beginners 
Jozefien 
Deurne-Zuid 
Nieuwe reeks van 10 lessen 
start op 7 januari 
Nieuw uur: 15u30 - 16u30


19u30 ∴ 20u30
Hatha Yin
All Levels
Jozefien
Deurne-Zuid


20u45 ∴ 21u45 
Hatha Yin 
All Levels 
Jozefien 
Deurne-Zuid

Nieuwe reeksen 
van 10 lessen 
starten op 7 januari 


		
WOENSDAG

10u00 ∴ 11u00
Basics
Beginners 
Jozefien
Deurne-Zuid

Nieuwe reeks 
van 10 lessen
start op 8 januari

DONDERDAG

18u30 ∴ 19u30
Hatha Yin
All Levels
Greet
Deurne-Zuid
Nieuwe reeks van 10 lessen 
start op 9 januari

Bekijk zeker ook onze weekendlessen en workshops!

UITLEG BIJ DE LESSEN

Stoelyoga 50+ is een yogales waarbij de oefeningen aanpassen voor op en rond de stoel. Daardoor wordt yoga weer mogelijk voor zij die geen yoga meer op mat kunnen beoefenen. 

Hatha Yin All Levels is een les waarbij we hatha en yin combineren. De meer  dynamischere hatha oefeningen zijn er om de energie van de dag te kunnen verwerken en de yin oefeningen helpen om helemaal ontspannen huiswaarts te keren!

Hatha Yin Beginners is een echte beginnersles waarbij we de tijd nemen om op een rustig tempo de fysieke yoga oefeningen correct aan te leren. Ook tijdens deze les eindigen we met enkele yin oefeningen voor een complete ontspanning. We doen dit met behulp van blokjes, riemen, bolsters en eventueel stoelen. Alle beginners zijn meer dan welkom. 

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je langer in een pose blijft, één tot soms wel vijf minuten. Dit om de pose zo dieper te laten inwerken en meer te vertragen. Yin yoga is dan ook een heel ontspannende vorm van yoga en is toegankelijk voor bijna iedereen. Aan de hand van bolsters, dekens, blokjes en riemen kan je aangenaam in de positie komen liggen.

BERCHEM


FIKS Groepspraktijk

Fruithoflaan 32

Max. aantal personen = 16, Min. aantal personen = 7

Reserveer je plekje voor deze lessen.

Indien belet, gelieve zo snel mogelijk te annuleren zodat iemand anders je plekje nog kan invullen.

Bij minder dan 7 inschrijvingen 24u voor de start van de les, zal de les geannuleerd worden. Hou dus zeker je mail in de gaten, zodat je een mogelijke annulatie niet over het hoofd kan zien.

DEURNE


Homeoca

Boekenberglei 191

Min aantal personen = 5, Max. aantal personen = 8

In Deurne werken we met reeksen, om zo in kleine en vaste groepjes echt iets te kunnen opbouwen. Je kan telkens per reeks 1 à 2 lessen missen en inhalen op een ander moment, tijdens de periode dat de reeks loopt.

Kan je je niet wekelijks engageren? Je kan ook een losse les komen volgen, als er plekjes vrij zijn. Je kan dit makkelijk in de gaten houden via de reserveringssite

Proefles

10

eerste lesBeschikbaar in Deurne & Berchem

Losse les

15

per lesBeschikbaar in Deurne & Berchem

5 - beurtenkaart

60

2 maanden geldigBeschikbaar in Berchem

Reeks van 10

130

10 lessenBeschikbaar in Deurne

Reeks van 5

65

5 lessenBeschikbaar in Deurne

Jozefien geeft heel professioneel les, en tegelijkertijd blijft het heel gezellig en is er altijd een aangename sfeer in de groep. Ik zal nog vele jaren naar de les blijven gaan…!

Naomi Weitman

Ik ben begonnen met yoga om beter te kunnen omgaan met stress. Na de eerste les bij Jozefien en haar rustige, persoonlijke aanpak, wist ik meteen dat yoga iets voor mij was. Via yoga leer en train je vaardigheden die ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Doorademen als het moeilijk wordt bijvoorbeeld of je grenzen aangeven.

Liesbeth Willems

De keuze voor Yoga time heb ik mij nog geen seconde betreurd. Jozefien en haar team hebben mij direct een thuis gevoel gegeven. Al snel zijn we uitgegroeid tot 1 leuke familie waar iedereen welkom is.

Marc Stordiau

Stoelyoga vormt al enkele jaren hét uurtje voor mezelf en wat doet dat uurtje me deugd! Ik voel me helemaal thuis bij Yoga Time!

Frieda Clarys

Bij Jozefien deed ik mijn eerste ervaring op met yoga. En het was meteen raak! Stapje voor stapje verlegt Jozefien je grenzen en dan blijkt ineens dat je poses doet die je nooit voor mogelijk had gehouden! De manier van lesgeven van Jozefien is bijzonder aangenaam en zelfs een beetje 'verslavend'. Een weldaad voor lichaam en geest.

Sabine De Meulder

Jozefien haar manier van lesgeven maakt het voor mij gemakkelijk om alledaagse beslommeringen opzij te zetten en me enkel te focussen op de houdingen en ademhaling. Er is ook een grote keuze aan lessen. Dus voor iedereen is er wel een moment of les die past. Ik kijk er alvast elke week naar uit.

Michelle Leirs