Wegens de covid-19 maatregelen is ons uurrooster serieus beperkt. Bekijk hieronder wanneer je “in het echt” yoga bij ons kan volgen.

Verzorg jullie en hou jullie goed.

Liefs,

Jozefien

MAANDAG

20u30 ∴ 21u30
Easy Flow 
Beginners
Eva
Berchem
(les gaat voorlopig nog niet door)


		
DINSDAG

15u ∴ 16u
Stoelyoga 50+ 
Beginners 
Jozefien 
Deurne-Zuid 
Nieuwe zomerreeks van 7 lessen 
les op 23/6, 30/6, 7/7, 
21/7, 28/7, 18/8 en 25/8
Max 6 deelnemers
Deze les gaat binnen door, we
zorgen voor voldoende afstand
en voldoende verluchting!

20u00 ∴ 21u00
Hatha Yin in openlucht
All Levels
Jozefien
Deurne-Zuid
Aan de rand van het Boekenbergpark
Per losse les
13€ per les
 


		

PRAKTISCH OPENLUCHT LESSEN


De betaling voor de openlucht lessen mag via overschrijving gebeuren op volgend nummer BE51 7512 0987 1462 of ter plekke via payconiq

Neem je eigen matje en dekentje mee. Zorg er ook voor dat je voldoende warm bent aangekleed, met verschillende lagen, zodat je het zeker niet koud krijgt tijdens de les.

Ik ben zelf aanwezig vanaf 19u50 om iedereen te helpen bij het plaatsen van zijn matje, zodat ik iedereen de 1,5 meter afstand kan garanderen.

Pas na je reservering krijg je het juiste adres doorgestuurd.

Reserveer je plekje voor deze openlucht les hier.

Voor meer uitleg over de inhoud van de lessen, scrol naar onder

Proefles

10

eerste lesBeschikbaar in Deurne & Berchem

Losse les

15

per lesBeschikbaar in Deurne & Berchem

5 - beurtenkaart

60

2 maanden geldigBeschikbaar in Berchem

Reeks van 10

130

10 lessenBeschikbaar in Deurne

Yin Restorative + Reiki

260

10 lessenBeschikbaar in Deurne

BERCHEM


FIKS Groepspraktijk

Fruithoflaan 32

Max. aantal personen = 16, Min. aantal personen = 7

Reserveer je plekje voor deze lessen.

Indien belet, gelieve zo snel mogelijk te annuleren zodat iemand anders je plekje nog kan invullen.

Bij minder dan 7 inschrijvingen 24u voor de start van de les, zal de les geannuleerd worden. Hou dus zeker je mail in de gaten, zodat je een mogelijke annulatie niet over het hoofd kan zien.

DEURNE


Homeoca

Boekenberglei 191

Min aantal personen = 4, Max. aantal personen = 8

In Deurne werken we met reeksen, om zo in kleine en vaste groepjes echt iets te kunnen opbouwen.

Kan je eens een les niet komen? 

Bij de Reeksen van 10 mag je tot 2 lessen missen in inhalen op een ander lesmoment tijdens de periode dat de reeks loopt.

Bij de Reeksen van 5 mag je tot 1 les missen en inhalen op een ander lesmoment tijdens de periode dat de reeks loopt.

Als je een les wil inhalen bij de Yin Restorative + Reiki lessen, kan dat, maar dan betaal je wel 13€ bij, aangezien deze lessenreeks duurder is.

Als je een les mist van de Yin Restorative + Reiki reeks, dan kan je dat inhalen op een donderdag (als er plek is), of je kan 2 gewone lessen volgen op een ander moment. Ook weer: tijdens de periode dat de reeks loopt!

Als de reeks is afgelopen, kunnen er geen lessen meer worden ingehaald.

Kan je je niet wekelijks engageren?

Je kan ook een losse les komen volgen, als er plekjes vrij zijn. Je kan dit makkelijk in de gaten houden via de reserveringssite

Voor de standaard reeksen kost een losse les 15€

Voor de Restorative Reiki reeksen kost een losse les 30€

Stoelyoga 50+

Deze les is dé ideale les voor zij die om één of andere reden geen yoga meer kunnen doen op de mat. Of liever niet op een matje gaan liggen voor de oefeningen. Deze les is rustig opgebouwd, met toegankelijke oefeningen voor het hele lichaam en de geest. Er wordt zowel aandacht gegeven aan de fysieke oefeningen, als aan de ademhalingsoefeningen en meditatiewerk.

Comfortabele kledij aantrekken is fijn. Verder heb je helemaal niets nodig!

Hatha Yin

Deze les start op een leuk tempo, met voldoende aandacht om de poses juist uit te voeren, om dan met enkele langere yinne poses te eindigen.

Comfortabele, sportieve kledij aantrekken is best handig tijdens deze lessen 🙂 Verder hoef je niets anders mee te nemen.

Easy Flow

Deze les op maandagavond in Berchem is een toegankelijke yogales voor iedereen. Met verschillende opties voor als je het rustiger of net iets intenser wilt. De rode draad van deze les is echter ontspanning en tot rust komen. Met af en toe eens een intensere sessie of oefening er doorheen 🙂

Comfortabele, sportieve kledij aantrekken is best handig tijdens deze lessen 🙂 Verder hoef je helemaal niets anders mee te nemen.

Jozefien geeft heel professioneel les, en tegelijkertijd blijft het heel gezellig en is er altijd een aangename sfeer in de groep. Ik zal nog vele jaren naar de les blijven gaan…!

Naomi Weitman

Ik ben begonnen met yoga om beter te kunnen omgaan met stress. Na de eerste les bij Jozefien en haar rustige, persoonlijke aanpak, wist ik meteen dat yoga iets voor mij was. Via yoga leer en train je vaardigheden die ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Doorademen als het moeilijk wordt bijvoorbeeld of je grenzen aangeven.

Liesbeth Willems

De keuze voor Yoga time heb ik mij nog geen seconde betreurd. Jozefien en haar team hebben mij direct een thuis gevoel gegeven. Al snel zijn we uitgegroeid tot 1 leuke familie waar iedereen welkom is.

Marc Stordiau

Stoelyoga vormt al enkele jaren hét uurtje voor mezelf en wat doet dat uurtje me deugd! Ik voel me helemaal thuis bij Yoga Time!

Frieda Clarys

Bij Jozefien deed ik mijn eerste ervaring op met yoga. En het was meteen raak! Stapje voor stapje verlegt Jozefien je grenzen en dan blijkt ineens dat je poses doet die je nooit voor mogelijk had gehouden! De manier van lesgeven van Jozefien is bijzonder aangenaam en zelfs een beetje 'verslavend'. Een weldaad voor lichaam en geest.

Sabine De Meulder

Jozefien haar manier van lesgeven maakt het voor mij gemakkelijk om alledaagse beslommeringen opzij te zetten en me enkel te focussen op de houdingen en ademhaling. Er is ook een grote keuze aan lessen. Dus voor iedereen is er wel een moment of les die past. Ik kijk er alvast elke week naar uit.

Michelle Leirs