In de lente & de zomer gaan onze lessen door in het Boekenbergpark, bij goed weer.

Bekijk hier alle info hieromtrent!

MAANDAG

20u30 ∴ 21u30
Easy Flow 
Beginners
Eva
Berchem


		
DINSDAG

15u ∴ 16u
Stoelyoga 50+
Beginners
Jozefien
Deurne-Zuid

19u30 ∴ 20u30
Hatha Flow
All Levels
Jozefien
Deurne-Zuid


20u30 ∴ 21u30 
Hatha Flow 
All Levels 
Jozefien 
Deurne-Zuid


		
WOENSDAG

9u30 ∴ 10u30
Hatha Flow
All Levels
Jozefien
Deurne

10u45 ∴ 11u45
Basics
Beginners 
Jozefien
Deurne

Bekijk zeker ook onze weekendlessen en workshops!

ZOMERPROMO DEURNE

Kom tijdens de zomermaanden aan 10 € een losse les volgen in het park en aan 14€  in onze studio!

 

UITLEG BIJ DE LESSEN

Stoelyoga 50+ is een yogales waarbij de oefeningen aanpassen voor op en rond de stoel. Daardoor wordt yoga weer mogelijk voor zij die geen yoga meer op mat kunnen beoefenen. 

Hatha Flow is een uitdagende yogales waarbij we starten met dynamische oefeningen om de energie van de dag te kunnen verwerken om dan te eindigen met meer rustgevende oefeningen om helemaal ontspannen huiswaarts te keren! Voor deze les kan je best al wat ervaring hebben. 

Basics is een echte beginnersles waarbij we de tijd nemen om op een rustig tempo de fysieke yoga oefeningen correct aan te leren. We doen dit met behulp van blokjes, riemen, bolsters en eventueel stoelen. Alle beginners zijn meer dan welkom. 

BERCHEM


FIKS Groepspraktijk

Fruithoflaan 32

Max. aantal personen = 16, Min. aantal personen = 7

Reserveer je plekje voor deze lessen.

Indien belet, gelieve zo snel mogelijk te annuleren zodat iemand anders je plekje nog kan invullen.

Bij minder dan 7 inschrijvingen 24u voor de start van de les, zal de les geannuleerd worden. Hou dus zeker je mail in de gaten, zodat je een mogelijke annulatie niet over het hoofd kan zien.

DEURNE


Homeopatisch Centrum Antwerpen OF in het Boekengergpark

Boekenberglei 191

Min aantal personen = 4, Max. aantal personen = 8 (in het park mogen meer mensen komen!)

In Deurne kan je enkel nog tijdens de zomervakantie lessen volgen per losse les. Vanaf september kan je weer instappen in nieuwe reeksen.

Proefles

10

eerste lesBeschikbaar in Deurne & Berchem

Losse les

15

per lesBeschikbaar in Deurne & Berchem

5 - beurtenkaart

60

2 maanden geldigBeschikbaar in Berchem

Reeks van 10

130

10 lessenBeschikbaar in Deurne

Parkyoga

10

per lesBeschikbaar in Deurne

Jozefien geeft heel professioneel les, en tegelijkertijd blijft het heel gezellig en is er altijd een aangename sfeer in de groep. Ik zal nog vele jaren naar de les blijven gaan…!

Naomi Weitman

Ik ben begonnen met yoga om beter te kunnen omgaan met stress. Na de eerste les bij Jozefien en haar rustige, persoonlijke aanpak, wist ik meteen dat yoga iets voor mij was. Via yoga leer en train je vaardigheden die ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Doorademen als het moeilijk wordt bijvoorbeeld of je grenzen aangeven.

Liesbeth Willems

De keuze voor Yoga time heb ik mij nog geen seconde betreurd. Jozefien en haar team hebben mij direct een thuis gevoel gegeven. Al snel zijn we uitgegroeid tot 1 leuke familie waar iedereen welkom is.

Marc Stordiau

Stoelyoga vormt al enkele jaren hét uurtje voor mezelf en wat doet dat uurtje me deugd! Ik voel me helemaal thuis bij Yoga Time!

Frieda Clarys

Bij Jozefien deed ik mijn eerste ervaring op met yoga. En het was meteen raak! Stapje voor stapje verlegt Jozefien je grenzen en dan blijkt ineens dat je poses doet die je nooit voor mogelijk had gehouden! De manier van lesgeven van Jozefien is bijzonder aangenaam en zelfs een beetje 'verslavend'. Een weldaad voor lichaam en geest.

Sabine De Meulder

Jozefien haar manier van lesgeven maakt het voor mij gemakkelijk om alledaagse beslommeringen opzij te zetten en me enkel te focussen op de houdingen en ademhaling. Er is ook een grote keuze aan lessen. Dus voor iedereen is er wel een moment of les die past. Ik kijk er alvast elke week naar uit.

Michelle Leirs