Volg een  PROEFLES voor slechts € 10 !

MAANDAG


20u30 ∴ 21u30
Easy Flow Beginners
Eva
Berchem
DINSDAG


15u ∴ 16u
Stoelyoga 50+ *
Beginners
Jozefien
Deurne

20u15 ∴ 21u15
Dynamic Flow 
All Levels
Jozefien
Deurne
(VANAF 7 MEI)

20u30 ∴ 21u30
Easy Flow 
Beginners
Eva
Berchem
 


		
WOENSDAG


9u30 ∴ 10u30
Dynamic Flow *
All Levels 
Jozefien
Deurne
DONDERDAG


20u15 ∴ 21u15
Easy Flow 
Beginners 
Isabelle
Deurne
(VANAF 9 MEI)
* reeks van 10 lessen
Er kan enkel ingeschreven worden voor de hele reeks voor deze lessen!

Nieuwe reeksen:
Dynamic flow: woensdag 3/4 t/m 5/6
Je kan een gratis proefles komen volgen op 
27/2, 6/3, 13/3, 20/3, en 27/3
Stoelyoga: dinsdag 2/4 t/m 4/6 
Gratis proefles kan je volgen op 
26/2, 5/3, 12/3, 19/3 en 26/3

BERCHEM


FIKS Groepspraktijk

Fruithoflaan 32

Max. aantal personen: 16, Min. aantal personen: 5

Reserveer je plekje voor deze lessen.

Indien belet, gelieve zo snel mogelijk te annuleren zodat iemand anders je plekje nog kan invullen. Aangezien we hier over een grotere ruimte beschikken zullen we geen les aanrekenen als je te laat annuleert. Maar we hopen op jullie begrip en op een fijne samenwerking. Hoe vlugger jullie annuleren bij belet, hoe meer kans dat iemand je plekje kan invullen!

DEURNE


Homeopatisch Centrum Antwerpen

Boekenberglei 191

Max. aantal personen: 8, Min. aantal personen: 5

Reserveer je plekje voor deze lessen.

Indien belet, gelieve 24u op voorhand te annuleren zodat iemand anders je plekje nog kan invullen. Bij annulatie binnen de 24u zal je les aangerekend worden. Bij onvoorziene omstandigheden, gelieve contact op te nemen via mail. In Deurne beschikken we over een kleine zaal en moeten we op deze manier werken om de les mogelijk te maken. We hopen op jullie begrip!

Proefles

10

eerste lesBeschikbaar in Deurne & Berchem

Losse les

15

per lesBeschikbaar in Berchem

5 - beurtenkaart

60

2 maanden geldigBeschikbaar in Deurne & Berchem

Woensdag reeks

130

10 lessenBeschikbaar in Deurne

Stoelyoga reeks

130

10 lessenBeschikbaar in Deurne

Jozefien geeft heel professioneel les, en tegelijkertijd blijft het heel gezellig en is er altijd een aangename sfeer in de groep. Ik zal nog vele jaren naar de les blijven gaan…!

Naomi Weitman

Ik ben begonnen met yoga om beter te kunnen omgaan met stress. Na de eerste les bij Jozefien en haar rustige, persoonlijke aanpak, wist ik meteen dat yoga iets voor mij was. Via yoga leer en train je vaardigheden die ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven. Doorademen als het moeilijk wordt bijvoorbeeld of je grenzen aangeven.

Liesbeth Willems

De keuze voor Yoga time heb ik mij nog geen seconde betreurd. Jozefien en haar team hebben mij direct een thuis gevoel gegeven. Al snel zijn we uitgegroeid tot 1 leuke familie waar iedereen welkom is.

Marc Stordiau

Stoelyoga vormt al enkele jaren hét uurtje voor mezelf en wat doet dat uurtje me deugd! Ik voel me helemaal thuis bij Yoga Time!

Frieda Clarys

Bij Jozefien deed ik mijn eerste ervaring op met yoga. En het was meteen raak! Stapje voor stapje verlegt Jozefien je grenzen en dan blijkt ineens dat je poses doet die je nooit voor mogelijk had gehouden! De manier van lesgeven van Jozefien is bijzonder aangenaam en zelfs een beetje 'verslavend'. Een weldaad voor lichaam en geest.

Sabine De Meulder

Jozefien haar manier van lesgeven maakt het voor mij gemakkelijk om alledaagse beslommeringen opzij te zetten en me enkel te focussen op de houdingen en ademhaling. Er is ook een grote keuze aan lessen. Dus voor iedereen is er wel een moment of les die past. Ik kijk er alvast elke week naar uit.

Michelle Leirs